O firmi - kvalitet, pouzdanost, elastičnost, umerene cene

TOM-FERR JUG DOO bavi se prometom proizvoda crne metalurgije, u okviru toga prevashodno prometom čeličnih bešavnih cevi. Promet proizvoda podrazumeva nabavku i veleprodaju na domaćem i inostranom tržištu.

Preduzeće je registrovano u januaru 2006 godine sa 100% inostranim kapitalom. Osnivač društva je TOM-FERR Zrt iz Madjarske sa sedištem u Budimpešti. Više detalja o matičnoj firmi možete saznati na sajtu www.tomferr.hu .

Snabdevanje robom vršimo direktno iz fabrika iz Slovačke i Rusije. Takodje nam je na raspolaganju veliki asortiman čeličnih cevi sa centralnog skladišta u Budimpešti. Dopremanje robe sa centralnog skladišta u Suboticu vršimo desetodnevno, a po potrebi i češće. Lger u Budimpešti čini 300 tona bešavnih cevi kao i 2500 tona ostalih čeličnih cevi

Cevi držimo u zatvorenom skladištu od 1000m2 koji se opslužuje mostnim kranom. Stanje naših zaliha kao i cenovnik možete svakodnevno pratiti na ovom sajtu.

Lako nas možete pronaći pošto smo udaljeni 4 km od auto puta u južnoj industrijskoj zoni Subotice u naselju Aleksandrovo. Mapu i uputstvo kako doći do nas možete odštampati sa ovog sajta .

Od navedenih standarda EN MSZ, DIN vršimo prodaju i distribuciju različitih dimenzija koje možete pogledati u tabelema .

U centralnom skladištu u Budimpešti instalisano je  efikasno regalno skladište za precizno vučene cevi kapaciteta 1500 t, koju osigurava nemačka oprema, integrisana poluautomatskim kranom za opsluživanje.

Sa investicijama paralelno se u našim halama instaliraju savremeni elektromagnetski kranovi opremljeni sa digitalnim mernim vagama, koji obezbeđuju brzu i efikasnu manipulaciju teretom.

Pouzdan i nesmetani rad zahteva kontinualno održavanje opreme. Trudimo se da u tom pravcu iz godine u godinu povećavamo ulaganja u investiciono održavanje.

U cilju pružanja celovitih usluga, naša firma organizuje I distribuciju robe prema želji kupaca. Logističkom podrškom naših partnera koji vrše distribuciju robe, obezbeđujemo da se naši proizvodi na vreme I na jednostavan način isporuče Vama.

Zahvaljujemo se sadašnjim i budućim Partnerima na ukazanom poverenju!

Acélcső, zártszelvény - Login
username
password
Loging in...
Logged in as:
Čelicne cevi
TOM-FERR JUG DOO. Vrbas,
25230 KULA-Srbija
Kucurski put bb
Kako doći do nas

E-mail: cernik@tomferr.rs
TOM-FERR JUG DOO. Vrbas, Skladište 25230 KULA-Srbija,Kucurski put bb, 2. | Tel/Fax.: +381 25 729 089, Tel/Fax : +381 25 729 122 | cernik@tomferr.rs